Siirry sisältöön

Hyvinvointia ikäihmisille KotiTV -kanavan avulla

KotiTV on Keusoten alueen katsojille maksuton TV-kanava. Kanava tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11–13. Ohjelmatarjonnasta vastaa KotiTV ja Keusote puolestaan pyrkii omilla juttu- ja tiedotusaiheillaan tavoittamaan paremmin jäsenkunnissaan asuvia verkkopalveluja käyttämättömiä ikäihmisiä. KotiTV:stä kannattaakin kertoa senioriläheisille ja auttaa heitä löytämään kanava omasta televisiostaan.

“Ikäihmisille kohdennettu ohjelma, jossa liikunta on räätälöity kohderyhmälle, tempo on rauhallista ja helposti omaksuttavaa. Juuri tämän tyyppistä ohjelmaa on kaivattu ja siitä on paljon hyötyä.”

Keusoten alueen asukas

Ohjelmasisältö arkisin klo 11-13

KotiTV:n etäkuntoutushetket toteutetaan istuen ja seisten, jolloin ne sopivat toimintakyvyltään eri tasoisille ikäihmisille. Kunto-ohjeita toistetaan viikoittain, jolloin liikesarjat tulevat hyvin tutuksi. Kuntoutustunneista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapiasta ja kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta. Kulttuurisisältöä kanavalle tuottaa muun muassa Suomen kansallismuseo.

  • Liikunta- ja muistikuntoutus joka arkipäivä klo 11–12
  • Kulttuuri ja oppiminen joka arkipäivä klo 12–13

KotiTV:n kanavapaikat

  • Antenni TV:n kanavapaikka 33
  • DNA:n, Elisan ja Telian kaapeli-tv:n kanavapaikka 66
  • Ålcom partner-operaattoreiden kanavapaikka 99
  • Nettiä käyttävät voivat seurata lähetystä suorana KotiTV:n verkkosivuilla

Näin löydät kanavapaikan televisioon

Tarkista, löytyykö KotiTV lähetysajankohtana jo televisiosta kanavalta 33, 66 tai 99. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin televisiot tai digiboksit saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet antenni-tv:n kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan verkkosivuilta tai laitteen käyttöoppaasta. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8–20 puhelinnumerossa 020 411 7676 tai sähköpostitse info@digita.fi

Automaattinen kanavahaku

  • Paina kaukosäätimestä Menu-nappia
  • Valitse päävalikosta Asennus tai Kanavahaku. Liikkuminen valikossa tapahtuu yleensä nuolinäppäimillä Ylös (P+) ja Alas (P-) ja valinta yleensä Ok-napilla
  • Valitse valikosta Automaattinen kanavahaku
  • Toimi näytön ohjeiden mukaan

Keräämme KotiTV:n käyttäjäkokemuksia, joten vastaa ystävällisesti asukaskyselyymme. Voit vastata myös toisen henkilön puolesta. Kiitos!