Siirry sisältöön

Kokemusiltamat 28.8. ja 29.8. Järvenpäässä – Ilmoittaudu mukaan!

Kuvan tietosisältö tapahtumatiedotteen tekstissä.

Kokemusiltamissa 28.8. ja 29.8. pääsemme kuulemaan taiteen keinoin kokemuksia siitä, millaiset tekijät ja tapahtumat ovat auttaneet matkalla selviämään ja toipumaan erilaisista päihde- ja mielenterveyshaasteista.

Tapahtuma on suunnattu mielenterveyden haasteiden kanssa eläville, omaisille sekä mielenterveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa omaa ymmärrystään tai tilata organisaationsa toimintaan kokemusasiantuntijoita. Tapahtuman aikana on myös mahdollista verkostoitua kokemusasiantuntijoiden ja ammattilaisten kesken.

Kokemustarinoita taiteen keinoin

Tapahtumassa Kokemusasiantuntija taiteen keinoin –koulutuksesta valmistuvat kokemusasiantuntijat jakavat puheenvuoronsa, jotka on koostettu käyttäen tarinan kerronnassa ja tarinan käsittelyssä eri taiteen keinoja. 

Iltamat ovat Taiteen Sulattamon ja Werkko ry:n kanssa järjestetyn Kokemusasiantuntija taiteen keinoin -koulutuksen päätös.

Kokemusiltamia järjestetään kahtena peräkkäisenä päivänä, ja eri päivinä kuullaan eri ihmisten puheenvuorot. Puheenvuorojen päiväkohtaiset sisältökuvaukset päivittyvät lähempänä ajankohtaa.

  • ke 28.8.2024 klo 16.30
  • to 29.8.2024 klo 15.00

Kokemusiltamat järjestetään Myllytien toimintakeskuksen salissa (sisäänkäynti C-ovesta) osoitteessa Myllytie 11, 04410 Järvenpää, yhteistyössä Werkko ry kanssa.

Molemmat tapahtumapäivät ovat avoimia yleisölle ja pääsymaksuttomia, mutta tilojen rajallisuuden vuoksi edellytämme ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittaudu tilaisuuksiin ennakkoon tästä:

https://link.webropol.com/ep/kokemusiltamatwerkko (webropolsurveys.com)

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: https://taiteensulattamo.fi/kokemusiltamat-28-8-ja-29-8-jarvenpaassa/

Kokemustarinoita taiteen keinoin: Kokemusiltamat 28.8. klo 16.30 ja 29.8. klo 15 Järvenpäässä - Ilmoittaudu mukaan!