Siirry sisältöön

Keusoten asumispalveluiden vuokralaskun eräpäivä muuttuu lokakuussa 2023

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue yhtenäistää asiakaslaskutustaan. Lokakuusta 2023 lähtien kaikkien Keusoten asumispalveluiden vuokralaskun eräpäivä on aina kuun 5. päivä.

Vuokralaskun eräpäivä jatkossa kuun 5. päivä

Hyvinvointialueuudistuksen myötä Keski-Uudenmaan hyvinvointialue yhtenäistää asiakaslaskutustaan ja siirtyy käyttämään uutta järjestelmää. Tästä johtuen kaikkien Keusoten asumispalveluiden vuokralaskun eräpäivä on lokakuusta 2023 alkaen aina kuun 5. päivä. Muut laskutustiedot (esim. tilinumero) eivät muutu.

Asiakasmaksu laskutetaan erikseen

Lokakuusta 2023 alkaen vuokralasku ja asiakasmaksulasku lähetetään kaikille asukkaille erillisinä laskuina. Osa asukkaista on saanut aiemmin vuokran ja asiakasmaksun samalla laskulla. (Asiakasmaksu ei koske tuetussa asumisessa asuvia.) Muutos ei vaikuta asiakasmaksun suuruuteen.

  • Jos olet tähänkin asti saanut vuokralaskun ja asiakasmaksulaskun erillisinä laskuina, ainoa muutos on, että vuokralaskun eräpäivä on lokakuusta alkaen aina kuun 5. päivä.
  • Jos olet tähän asti saanut vuokralaskun ja asiakasmaksulaskun samassa laskussa, saat ne lokakuusta alkaen kahtena erillisenä laskuna. Vuokralaskun eräpäivä on lokakuusta alkaen kuun 5. päivä, mutta asiakasmaksulaskun eräpäivään ei tule muutoksia.

Muutokset eivät edellytä asiakkaalta toimenpiteitä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että jos on tehnyt esimerkiksi suoraveloitussopimuksen vuokran maksamisesta, tulee suoraveloitussopimukseen muuttaa uusi eräpäivä.

Lisätietoja oman asumispalveluyksikön henkilöstöltä.