Siirry sisältöön

Keksi nimi hyvinvointialueen ja järjestöjen yhteistyölle ja voita urheilukello

Nuori nainen metsäretkellä

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella (Keusote) tehdään kunnianhimoista yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa alueen asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Keksi yhteistyöllemme nyt uusi iskevä nimi ja voita urheilukello! 

Hyvinvointialueen asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on hyvinvointialueen ja kolmannen sektorin, kuten järjestöjen ja uskonnollisten yhteisöjen, yhteinen tavoite. Keusote on jo vuodesta 2019 lähtien tehnyt ansiokasta yhteistyötä alueen järjestötoimijoiden kanssa ja esimerkiksi luonut asukaspolkuja sekä asukkaiden että ammattilaisten avuksi. Asukaspoluilla edistetään palveluiden ja tuen löytymistä riippumatta siitä, onko sen tarjoaja hyvinvointialue vai kolmas sektori. 

Sote-sektori on kuitenkin valitettavan tunnettu lyhenteistään ja vaikeasti ymmärrettävistä nimistään. Niin myös meidän Hyte-allianssi-kumppanuusmallimme. Pyydämmekin luovia keskiuusimaalaisia keksimään meille paremman nimen!   

Ehdota hyvinvointialueen ja järjestöjen kumppanuusmallille eli yhteistyölle uutta nimeä ja osallistu urheilukellon arvontaan. Kilpailuun voi osallistua 1.3.–1.4.2023. Voittanut nimiehdotus ja arvonnan voittaja julkaistaan toukokuussa.   

Nimikilpailun järjestää Keusoten Hyvinvointi, terveys ja asiakkuudet -toimiala. Nimen tulee olla yhteistoimintaa kuvaava ja helposti ymmärrettävä. Urheilukello arvotaan kaikkien nimikilpailuun osallistuneiden kesken. Ilmoitamme henkilökohtaisesti arvonnan voittajalle ja sovimme palkinnon luovuttamisesta.

Tutustu hyvinvointialueen ja järjestöjen yhteistyöhön tarkemmin verkkosivuillamme

  Päivitetty 7.3. Lisätty tarkentavaa tietoa nimikilpailusta ja arvonnasta.