Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen Keusoten lääkäripalvelujen palvelusetelituottajaksi on avautunut

Keusoten lääkäri ottamassa asiakkaalta sylkinäytettä.

Otamme palvelusetelit käyttöön lääkärin vastaanottopalveluissa syksyn 2023 aikana. Palveluntuottajahaku käynnistyi 12.10.2023 Palse.fi-verkkopalvelussa, jossa julkaisemme myös Keusoten palvelusetelien sääntökirjat ja ohjeet. Haku palveluntuottajaksi on avoinna toistaiseksi.

Palveluseteli kattaa yhden lääkärin läsnävastaanottokäynnin tutkimuksineen

Palveluseteli voidaan myöntää asiakkaalle, kun hänellä todetaan tarve lääkärin läsnävastaanotolla toteutettavalle hoidolle 1–7 vuorokauden sisään eikä vastaanottoaikaa ole antaa Keusoten terveysasemille. Palvelusetelin saaminen edellyttää aina Keusoten terveydenhuollon ammattilaisen arvion hoidon tarpeesta.

Palveluseteliin sisältyy saman diagnoosin alla tapahtuvat lääkärin vastaanotot sekä kyseisen sairauden ja oireen hoitoon tarvittavat tutkimukset. Palveluseteli on voimassa myöntämishetkestä alkaen 2 viikkoa. Palvelusetelin arvo on 90 euroa läsnävastaanottokäynniltä, 40 e palveluvalikoiman laboratoriotutkimuksilta ja 60 e kuvausvalikoiman natiivikuvauksilta.

Asiakkaalta ei peritä käynnistä omavastuuosuutta. Keusote laskuttaa yli 18-vuotiailta asiakkailta normaalin terveyskeskuslääkärin läsnävastaanottomaksun. Asiakas voi halutessaan sopia palveluntuottajan kanssa mahdollisista omakustanteisista lisäpalveluista.

Lisätietoja palveluntuottajaksi ilmoittautumisesta:

Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen (keusote.fi)

Palse.fi-palvelun käyttöohjeet (palse.fi)


Lisätietoja palveluntuottajille:

Päivi Mäkelä-Bengs, avopalvelujen päällikkö
p. 050 497 2478, paivi.makela-bengs@keusote.fi

Arja Puputti-Rantsi, avopalvelujen koordinoiva esihenkilö
p. 050 497 1068, arja.puputti-rantsi@keusote.fi


Tiedote päivitetty 24.11.2023, poistettu 19.10. pidetyn infotilaisuuden tiedot.
Tiedote päivitetty 12.10.2023, lisätty tieto ilmoittautumisen avautumisesta, lisätty tiedot to 19.10. infotilaisuudesta.
Tiedote päivitetty 29.9.2023, poistettu tiedot pe 29.9. infotilaisuudesta.
Tiedote julkaistu 26.9.2023.

Aiheeseen liittyvät palvelut