Siirry sisältöön

Ikäihmisten päiväaikainen toiminta: Omaishoidon asiakkaiden toimintakerho muutti uusiin tiloihin Hyvinkäällä

Kuvassa ikäihmisten voimisteluhetki, tuolijumppaa.

Omaishoidon asiakkaille suunnattu toimintakerho on muuttanut Hyvinkään Lepovillasta uuteen osoitteeseen, os. Valtakatu 11, Hyvinkää. Katso sijainti kartalta

Toimintakerholla tuetaan omaishoitajien jaksamista

Toimintakerho on suunnattu ensisijaisesti paljon tukea tarvitseville ikääntyneille omaishoidon ja muistihoidon asiakkaille, jotka eivät kykene osallistumaan itsenäisesti tai tuettuna muihin virkistyspalveluihin, kuten omaishoidon järjestöjen, seurakuntien kerhojen tai kuntien järjestämään toimintaan.

Toimintakerho sisältää erilaista ohjattua toimintaa, kuten liikuntaa, kädentaitoja kehittävää toimintaa, aivojumppaa, musiikkituokioita, ulkoilua ja yhdessäoloa. Toiminnalla mahdollistetaan omaishoitajalle omaa aikaa ja lepohetkiä sekä tuetaan omaishoidon ja muistihoidon asiakkaan kotona asumista.
Palveluun voi hakeutua ottamalla yhteyttä omaishoidon sosiaaliohjaajaan. Palvelua myönnetään palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Toimintakerhoon on mahdollista osallistua pääsääntöisesti joka toinen viikko yhtenä päivänä viikossa.

Ikäihmisten toimintakerhoa järjestetään Hyvinkään Valtakadulla torstaisin ja perjantaisin klo 9–14 välisenä aikana. Toiminnan kesto on 5 tuntia. Toimintakerhoon sisältyy lounas ja päiväkahvi. Kerhopäivän hinta on 16 € / kerta. Asiakas tai omainen vastaa kuljetusten kustannuksista ja järjestämisestä omatoimisesti.

Lisätietoja:

Ulla Kiiveri, omaishoidon sosiaaliohjaaja, p.050 497 2079, ulla.kiiveri@keusote.fi

Inka Reinikka, omaishoidon sosiaaliohjaaja, p. 050 497 2070, inka.reinikka@keusote.fi

Raisa Laurila, esimies, p. 050 497 1689, raisa.laurila@keusote.fi

Lisätietoja:

Kuvassa ikäihmisten voimisteluhetki, tuolijumppaa.