Siirry sisältöön

Huomioi nämä muutokset Keusoten laskutuksessa – Vuoden 2023 laskutus on aloitettu

Kuvassa laskua tietokoneen äärellä maksava mies.

Hyvinvointialueella eri tilinumero

Huomioithan, että Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella, joka on aloittanut toimintansa 1.1.2023, on käytössä uusi oma pankkitili, joten hyvinvointialueen laskuja ei voi maksaa Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän tilille. Laskutusjärjestelmämme on nyt päivitetty hyvinvointialueelle, ja vuoden 2023 laskutus on aloitettu. Suun terveydenhuollon laskutusta ei ole vielä aloitettu.

Vuoden 2022 laskut tulee kuitenkin edelleen maksaa kuntayhtymän tilille. Tarkistathan tilinumeron ja maksunsaajan laskua maksaessasi.

Tee uusi e-maksusopimus verkkopankissasi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän kanssa tehdyt e-laskusopimukset ja suoramaksusopimukset eivät siirry automaattisesti Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Pyydämmekin, että teet uuden e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi, kun olet saanut hyvinvointialueelta ensimmäisen laskun. E-laskusopimusta tehtäessä käytetään laskun viitenumeroa, joka löytyy laskun alaosasta kohdasta viitenumero. Lähetämme ensimmäiset laskut kaikille asiakkaillemme paperisina.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen laskutuksessa saattaa esiintyä viiveitä vuoden 2023 alkupuolella, koska taloushallintomme tietojärjestelmät vaihtuvat hyvinvointialueelle siirtymisen myötä. Jos viiveet venyvät pitkiksi, tiedotamme niistä verkkosivuillamme.

Laskutuksen yhteystiedot säilyvät ennallaan

Voit ottaa yhteyttä Keusoten laskutukseen liittyvissä asioissa:

Kuvassa laskua tietokoneen äärellä maksava mies.


Tiedote päivitetty 15.3.2023, Lisätty tieto: E-laskusopimusta tehtäessä käytetään laskun viitenumeroa, joka löytyy laskun alaosasta kohdasta viitenumero.
Tiedote päivitetty 1.3.2023, Lisätty tieto: Laskutusjärjestelmämme on nyt päivitetty hyvinvointialueelle, ja vuoden 2023 laskutus on aloitettu.
Tiedote päivitetty 6.2.2023, Lisätty tieto: Laskutusjärjestelmiemme päivittäminen hyvinvointialueelle on vielä kesken, joten vuoden 2023 laskutusta ei ole vielä aloitettu.
Tiedote päivitetty 28.12.2022
Tiedote julkaistu 8.12.2022