Siirry sisältöön

Lääkärirekry

Lääkäri, tule osaksi Keusotea ja tutustu meidän mahdollisuuksiin!

Kuvassa kaksi lääkäriä keskustelee.

Keusote – Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Vastaamme sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Alueellamme on asukkaita noin 200 000 ja meillä työskentelee yli 4 200 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme ja rakenna kanssamme tulevaisuuden sotea!  

Mahdollisuuksia Keusotessa

Miksi Keusoteen

Keusotessa olemme toimineet alueellisesti jo vuodesta 2019. Meillä oleellista on tiimityö, seniorituen varmistaminen ja se, että meillä on yhteinen potilastietojärjestelmä kaikissa Keusoten toimipisteissä, vastaanotoilla, osastoilla ja kuntoutuspalveluissa: Pegasos-Omni360. Teemme tiivistä yhteistyötä Hyvinkään sairaalan kanssa. Meille Keusoteen on hyvät kulkuyhteydet.

Meillä sinun on mahdollista toimia osa-aikaisena, tehdä monipuolista työtä ja etätyökin on mahdollista. Meillä onnistuu YEK-palvelut kokonaisuudessaan ja voit erikoistua geriatriaan ja yleislääketieteeseen. Meillä on laaja kouluttaja- ja ohjaajaverkosto. Kehitämme parhaillaan Terveyskeskuslääkäri-mallia, jossa lääkäri käyttää päivän viikossa koulutukseen, tutkimukseen, kehittämiseen ja kehittymiseen. Keusotessa toimipaikkakoulutus on kattavaa sekä systemaattista ja pitkälti omalle alueelle räätälöityä. Olemme viiden tähden koulutuspaikka.

Meiltä saat kilpailukykyisen ja paikallisen sopimuksen mukaisen palkkauksen. Vastavalmistuvilla lähtöpalkka reilu 6 500 €/kk ja vastikään valmistuneella YLE-erikoislääkärillä on reilu 7 300 €/kk. Lääketieteen opiskelijoiden (L4-5) tehtäväkohtainen palkkaus on n. 4 400-5 400 €/kk välillä. Maksamme tehtäväkohtaisen palkan lisäksi suoritepalkkiot vastaanottotyössä ja suoritepalkkiota korvaavaa tehtävälisää muissa yksiköissä sekä työkokemukseen perustuvaa lisää. Erityisvastuulisät maksamme henkilökohtaisen lisän erityisvastuina (mm. YEK-lähiohjaajalääkäri 267 €/kk tai erikoislääkärikouluttaja 589 €/kk). Ammatillisen lisäpätevöitymisen maksamme kiinteällä henkilökohtaisena lisänä (mm. Lääkäriliiton myöntävä erityispätevyys tai tohtorin tutkinto).

Meillä tekemisen meininki näkyy myös arjessa.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!