Siirry sisältöön

Avaamme uusia lähineuvontapisteitä Tuusulaan ja Nurmijärvelle

Uudet pisteet avataan Hyrylän sosiaali- ja terveysasemalle sekä Klaukkalan terveysasemalle 28.8.2023. Lähineuvontapisteellä tarjotaan paikan päällä tapahtuvaa ajanvarauksetonta sosiaali- ja terveyshuollon ohjausta ja neuvontaa. Palvelu on tarkoitettu kaikille Keusoten asukkaille.

Hyrylän lähineuvontapiste tulee palvelemaan maanantaista keskiviikkoon osoitteessa Hyryläntie 13. Klaukkalan piste tulee palvelemaan maanantaisin osoitteessa Vaskomäentie 2.

Vanhoista lähineuvontapisteistä Nurmijärven Kirkonkylän terveysaseman pisteen aukioloaikoja laajennetaan, ja piste on jatkossa auki torstaista perjantaihin. Järvenpään JUSTin piste on jatkossakin auki tiistaista perjantaihin. Kaikkien lähineuvontapisteiden aukioloajat ovat klo 9–15.

Apua asiointiin

Neuvonnan ohella lähineuvontapisteeltä saa tukea muun muassa sähköisten asiointikanavien käyttöön sekä lomakkeiden ja hakemusten täyttämiseen. Lisäksi pisteeltä löytyy asiakastietokone, palvelujen esitteitä ja lomakkeita sekä tietoa kolmannen sektorin toimijoiden tarjoamista palveluista.

Lähineuvontaa kehitetään osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanketta. Hankkeen tavoitteena on parantaa palvelujen yhdenvertaista saatavuutta, oikea-aikaisuutta ja jatkuvuutta. Keusotelle on myönnetty valtionavustuksia hankekokonaisuuden toteuttamiseen vuosille 2020–2023.

Lisätietoja

Merja Degerlund, työikäisten asiakasohjauksen esihenkilö
merja.degerlund@keusote.fi

Helena Vainio, terveyspalvelujen AVO:n palvelutiimiin team leader
helena.vainio@keusote.fi