Siirry sisältöön

Aluehallitus perusti hyvinvointialueen johtavien viranhaltijoiden virat

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti kokouksessaan 30.8.22 hyvinvointialueen palvelujohtajien ja muiden johtavien viranhaltijoiden virkojen perustamista. Virkojen perustamisen jälkeen henkilöstöjaosto valmistelee hallituksen päätöksentekoon esityksen johtavien viranhaltijoiden kelpoisuusehdoista.

Hyvinvointialueen toiminta jakaantuu kolmeen palvelualueeseen: ikäihmisten ja vammaisten palvelualue, aikuisten, mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluiden sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelualue sekä terveyspalveluiden ja sairaanhoidon palvelualue. Aluehallitus päätti perustaa kolme palvelujohtajan virkaa, yhden kullekin palvelualueista. Lisäksi perustettiin tieto- ja digijohtajan, rahoitus- ja talousjohtajan, hallintojohtajan, henkilöstöjohtajan ja integraatiojohtajan virat.

– Seuraavaksi hallitus päättää 14.9 kokouksessa virkojen kelpoisuusehdoista ja hakuprosessista liikkeen luovutustilanteessa. Ikäihmisten ja vammaisten palvelualueen ja aikuisten, mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluiden sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelualueen palvelujohtajien virat tullaan avaamaan julkiseen hakuun syyskuun aikana, kertoo aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.