Siirry sisältöön

Haluamme kuulla sinua! Ota kantaa hyvinvointialueohjelmaan

Uuden hyvinvointialueohjelmamme päätavoitteena on turvata asukkaiden tarpeita vastaavat sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut nyt ja tulevaisuudessa.

Hyvinvointialueohjelmasta on tehty luonnos, joka etenee Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston päätettäväksi syyskuussa 2023. Kesän 2023 aikana olemme keränneet asukkaidemme näkemyksiä hyvinvointialueohjelman luonnoksesta verkkokyselyllä, puhelinhaastatteluilla ja nettipaneelilla. Vastausaika päättyi 15.8.

Kysely verkossa

Helpoin tapa ottaa kantaa Hyvinvointialueohjelmaan on vastata kyselyymme verkossa. Kyselyssä on yhdeksän kysymystä, joissa pääsee ottamaan kantaa mm. siihen, mikä olisi tärkein kehittämiskohde ohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi. Kyselyssä on myös avoin kysymys, jossa voi kertoa omia ehdotuksiaan hyvinvointialueen kehittämiseksi.

Kyselyn vastausaika päättyi 15.8.

Kysely Keusoten Hyvinvointialueohjelmasta

Puhelinhaastattelut

Toteutamme yhdessä Taloustutkimuksen kanssa puhelinhaastatteluja, joilla pyritään selvittämään asukkaiden näkemyksiä Hyvinvointialueohjelmasta. Puhelinhaastattelut painotetaan Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella asuviin ikäihmisiin.

Nettipaneeli

Verkkokyselyn ja puhelinhaastattelujen lisäksi Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaiden näkemyksiä selvitetään Taloustutkimuksen nettipaneelissa.