Siirry sisältöön

Huomioi nämä muutokset Keusoten laskutuksessa 1.1.2023 alkaen

Kuvassa laskua tietokoneen äärellä maksava mies.

Hyvinvointialueella eri tilinumero

Huomioithan, että Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella, joka aloittaa toimintansa 1.1.2023, on käytössä uusi oma pankkitili, joten hyvinvointialueen laskuja ei voi maksaa Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän tilille. Vuoden 2022 laskut tulee kuitenkin edelleen maksaa kuntayhtymän tilille. Tarkistathan tilinumeron ja maksunsaajan laskua maksaessasi.

Tee uusi e-maksusopimus verkkopankissasi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän kanssa tehdyt e-laskusopimukset ja suoramaksusopimukset eivät siirry automaattisesti Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Pyydämmekin, että teet uuden e-maksusopimuksen omassa verkkopankissasi, kun olet saanut hyvinvointialueelta ensimmäisen laskun. Lähetämme ensimmäiset laskut kaikille asiakkaillemme paperisina.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen laskutuksessa saattaa esiintyä viiveitä vuoden 2023 alussa, koska taloushallintomme tietojärjestelmät vaihtuvat hyvinvointialueelle siirtymisen myötä. Jos viiveet venyvät pitkiksi, tiedotamme niistä verkkosivuillamme.

Laskutuksen yhteystiedot säilyvät ennallaan

Voit ottaa yhteyttä Keusoten laskutukseen liittyvissä asioissa:

Kuvassa laskua tietokoneen äärellä maksava mies.

Tiedote päivitetty 28.12.2022
Tiedote julkaistu 8.12.2022