Siirry sisältöön

Loppuvuoden tärkeät päivämäärät

Perhehoidon kulujen kuitit ja selvitykset vuodelta 2022


Vuoden 2022 kuluja koskevat kuitit tulee lähettää Pihlajaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12.22. Voit lähettää kuitit ja selvitykset sähköisellä lomakkeella. Kuntayhtymän aikana v. 2022 aiheutuneita kustannuksia ei pystytä enää maksamaan 4.1.23 jälkeen, koska tuleva hyvinvointialue ei vastaa kuntayhtymän aikana syntyneistä kustannuksista.

Tukiperheiden, tukihenkilöiden ja sijaishoitajien vuoden 2022 toteumapäivien ilmoittaminen


Vuotta 2022 koskevat toteumapäivät ja kilometrit tulee ilmoittaa Pihlajaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.1.23. Ilmoita maksutiedot sähköisellä lomakkeella. Kuntayhtymän aikana v. 2022 aiheutuneita kustannuksia ei pystytä enää maksamaan 4.1.23 jälkeen, koska tuleva hyvinvointialue ei vastaa kuntayhtymän aikana syntyneistä kustannuksista.