Siirry sisältöön

Työkykymarkkinat päättivät Työkykyhankkeen

Keski-Uudenmaan Työkykyhanke päättyy vuoden lopussa. Hankkeen päätöstilaisuutena järjestetyt Työkykymarkkinat kokosivat aikaansaannoksia koko hankekaudelta, ja toivat yhteen monipuolisen joukon toimijoita työkyvyn ja työllistymisen tuen aihepiirin ympäriltä.

Hankkeen tuloksia esiteltiin eri teemoihin syventyvillä teematoreilla. Koska tapahtuman keskiössä oli myös verkostoituminen, teematorien ryhmiä sekoitettiin tarkoituksellisesti, etteivät osallistujat vaihtaisi ajatuksiaan pelkästään tuttujen työkavereidensa kanssa. Ylipäänsä kuitenkin ihmisten näkeminen kasvotusten oli piristysruiske etätyön osuuden kasvettua viime vuosina. Kiitosta saatiin myös siitä, että keskusteluille oli varattu hyvin aikaa.

Nainen pitää puhetta.
Hankepäällikkö Silja Wahlstenin avauspuheenvuoro.

Päivän polttavaksi puheenaiheeksi nousi monialainen yhteistyö sekä hankkeen kehitystyön juurruttaminen pysyväksi osaksi sosiaali- ja terveyspalveluja. Hankkeita ei tehdä pelkästä hanketyön ilosta, vaan jotain on jäätävä käteen. Sekä työkykytiimin että työvalmentajien toiminta tuleekin jatkumaan, hankkeesta kertyneen kokemuksen viisastuttamana. Myös työkyvyn ja työllistymisen tuen Palvelukennosto jää ammattilaisten ja kuntalaisten käyttöön.

Nainen pitää puhetta.
Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Kirsi Unkila.

Lisätietoa hankkeen toiminnasta ja aikaansaannoksista sekä tuloksista ja saavuttamatta jääneistä asioista voit lukea hankkeen loppuraportista, joka julkaistaan helmikuussa hankkeen verkkosivuilla sekä Innokylässä.

“Työkykyhanke on saanut tehdä kehittämistyötä todella laajan ja innokkaan yhteistyöverkoston kanssa. Kanssanne on ollut ilo ja kunnia tehdä työtä ja olemme tyytyväisiä, kun saamme jatkaa näiden teemojen parissa myös jatkossa yhteistyötä kanssanne. Ole siis jatkossakin meihin yhteydessä tarpeistanne ja ideoistanne liittyen työkyvyn ja työllistymisen tuen teemoihin. Hyvää joulun aikaa kaikille! Uusi vuosi tuokoon sopivasti uusia kujeita kaikille!”,

Toivottaa hankepäällikkö Silja Wahlsten
Joukko ihmisiä kokoustilassa.
Työkykyhanke kiittää ja kuittaa!