Siirry sisältöön

Kirkonkylän terveysasemalle tunnustus Medisiinariliitolta kandiystävällisyydestä

Suomen Medisiinariliitto jakaa vuosittain tunnustuksia kandeille hyvin sopivista työpaikoista. Vuoden 2022 kandiystävällinen terveyskeskus -tunnustuksen on saanut Kirkonkylän terveysasema Nurmijärvellä. Tunnustuksen sai tänä vuonna yhteensä 40 terveysasemaa, joista 26 sai tunnustuksen ensimmäistä kertaa.

Tunnustuksen saaminen on koko Nurmijärven terveyskeskuksen porukan hyvän yhteishengen ja työilmapiirin osoitus. Onnittelemme lämpimästi terveysaseman tiimiä hienosta suorituksesta ja hyvästä meiningistä!

Aiemmin vastaavan tunnustuksen on saanut Keusoten terveysasemista Hyvinkää vuonna 2020. Nurmijärven terveysasemat saivat myös täydet viisi tähteä Nuorten Lääkärien Yhdistyksen koulutuspaikkakyselyssä vuonna 2021.

Kandiystävällinen terveyskeskus -tunnustuksia jaetaan kolmatta kertaa

Medisiinariliitto aloitti Kandiystävällinen terveyskeskus -projektin vuonna 2020. Sen tarkoituksena on luoda kriteerit kandin näkökulmasta hyvin toimivalle työpaikalle. Tunnustukset myönnetään lääketieteen opiskelijoiden joukossa tehdyn kyselyn perusteella ja valinnassa on painotettu seuraavia kriteerejä:

  • Perehdytys on järjestetty hyvin
  • Työmäärä on kandille sopiva
  • Seniorituki on järjestetty hyvin
  • Palautetta tehdystä työstä saa pitkin kesää
  • Työilmapiiri on vastaanottavainen ja työssä jaksamista tuetaan
  • Koulutusta on järjestetty ja siihen on mahdollista osallistua

Lisätietoja:

Vuoden 2022 Kandiystävällinen terveyskeskus -tunnustuksen sai yhteensä 40 toimipistettä eri puolella Suomea.
Vuoden 2022 Kandiystävällinen terveyskeskus -tunnustuksen sai yhteensä 40 toimipistettä eri puolella Suomea. Keusotesta tunnustuksen sai Kirkonkylän terveysasema Nurmijärvellä.