Siirry sisältöön

Keusoten hallinnon käyntiosoite muuttuu 1.12.2022

Kuvassa valkoisia kirjekuoria harmaalla taustalla.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän (Keusote) käyntiosoite muuttuu 1.12.2022, kun hallinto muuttaa Hyvinkään Sandelininkadun osoitteesta Suutarinkadulle. Keusotelle suunnattu kirjeposti tulee toimittaa jatkossakin alla olevalla postiosoitteella.

Hallinnon osoite on:

Postiosoite: Keusote, kirjaamo, PL 46, 05801 Hyvinkää
Käyntiosoite: Suutarinkatu 2, 05900 Hyvinkää

Muutto koskee mm. Keusoten johtoa ja sihteereitä, kirjaamoa, postitusta sekä viestintäpalveluja. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa keskiuusmaalaisten sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen. Keusotessa tähän valmistaudutaan mm. järjestelemällä hallinnon työntekijöiden työpisteitä uudelleen. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallinto tulee toimimaan nyt käyttöön otettavissa tiloissa. Suutarinkadun toimipisteessä on jo entuudestaan Keusoten palveluja, kuten Hyvinkään perhekeskus.

Lisätietoja:

Kuvassa valkoisia kirjekuoria harmaalla taustalla.