Siirry sisältöön

Mediatiedote: Hyvinvointialue valitsi palvelujohtajat kolmelle palvelualueelle

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto valitsi kokouksessaan 24.11.2022 hyvinvointialueelle kolme palvelujohtajaa. Palvelujohtajiksi valittiin Susanna Pitkänen, Mari Patronen ja Sirkku Pekkarinen-Keto.

Terveyspalvelut ja sairaanhoito -palvelualueen palvelujohtajaksi valittiin Susanna Pitkänen. Pitkänen on toiminut vastaavassa tehtävässä myös Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymässä. Terveyspalvelut ja sairaanhoito -palvelualueen johtaja rekrytoitiin sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä 16–30.9.2022. Pitkänen oli ainoa virkaa hakenut, ja hän täyttää kelpoisuusehdot.

Ikäihmisten ja vammaisten palvelualueen palvelujohtajaksi valittiin Mari Patronen ja Aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelut sekä Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden palvelujohtajaksi valittiin Sirkku Pekkarinen-Keto. Patronen valittiin palvelujohtajaksi virkavaalilla, Pekkarinen-Keto aluevaltuuston yksimielisellä päätöksellä. Virkoja haki yhteensä 33 henkilöä, joista yhdeksän haki molempia virkoja.

Haluan aluevaltuuston puolesta onnitella Susanna Pitkästä, Mari Patrosta ja Sirkku Pekkarinen-Ketoa valinnan johdosta ja toivottaa heidät tervetulleiksi töihin hyvinvointialueelle. Heidän johtamansa kolme palvelualuetta ovat keskeisessä asemassa hyvinvointialueen toiminnassa. Palvelualueiden toiminta määrittää pitkälti sen, miten alue onnistuu vastaamaan asukkaille annettuihin palvelulupauksiin ja alueen tulevaan strategiaan,

aluevaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen kommentoi.

Palvelujohtajien valintojen lisäksi aluevaltuusto käsitteli kokouksessaan hyvinvointialueen investointisuunnitelman vuosille 2013–2026 sekä vuosille 2024–2027, pysyvien vastaavien menojen poistosuunnitelman sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet. Investointisuunnitelma hyväksyttiin aluevaltuuston kokouksessa esitettyjen muutosehdotusten jälkeen, muut esityksen mukaan.

Lisätiedot:

Eemeli Peltonen
aluevaltuuston puheenjohtaja
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
eemeli.peltonen@jarvenpaa.fi
puh. 050 557 9092