Siirry sisältöön

Tervetuloa Talous- ja velkaneuvonnan sekä Ulosottolaitoksen infotilaisuuteen 25.11.

Pohdituttaako talous ja velka-asiat? Onko oma tai läheisesi taloustilanne solmussa etkä osaa sitä avata? Tule kuulemaan talous- ja velkaneuvonnan sekä ulosoton asioista ja erilaisista avun mahdollisuuksista!

Keski-Uudenmaan Työkykyhanke ja asunnottomuutta vähentäviä sote-palveluja kehittävä Nestori-hanke järjestävät kuntalaisille suunnatun, kaikille avoimen infotilaisuuden Talous- ja velkaneuvonnan sekä Ulosottolaitoksen palveluista. Tavoitteena on murtaa ulosottoon, velkaantumiseen ja taloudenhallintaan liittyviä myyttejä, jotka voivat vaikuttaa palveluiden piiriin hakeutumiseen.

Tilaisuus pidetään Teamsin välityksellä perjantaina 25.11.2022 klo 13–15

Myytit voivat vaikuttaa paljon siihen, miten me asioista ajattelemme tai miten hakeudumme palvelujen piiriin. Haluamme murtaa näitä myyttejä, joita ulosottoon, taloudenhallintaan sekä velkaantumiseen usein liitetään. Tuomme infossa esille talous- ja velkaneuvonnan sekä ulosoton näkökulmat työllistymisen teemaan.

Infossa puhujina toimivat talous- ja velkaneuvoja Elina Lindgren Talous- ja velkaneuvonnasta, ja ennakoivan talousneuvonnan asiantuntija Marika Rein Ulosottolaitokselta. Mukana on myös Työkykyhankkeen kokemusasiantuntija Marika Rutanen. Tervetuloa mukaan!

Liity Teams-kokoukseen tästä