Siirry sisältöön

Millaiset sote-palvelut turvaavat hyvinvointisi? Osallistu Keusoten asukasinfoon!

Hei keskiuusimaalainen, millaiset sote-palvelut turvaavat sinun hyvinvointisi? Miten sote-palvelut pitäisi mielestäsi järjestää Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella? Tule mukaan asukasinfoon keskustelemaan ja kertomaan näkemyksesi!

Olemme aloittaneet Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujen verkostosuunnitelman valmistelun. Järjestämme marras-joulukuun aikana kolme asukasinfoa, joissa esittelemme palvelujen verkostosuunnitelman valmistelua, käymme läpi kuntalaiskyselyn tuloksia sekä kuulemme ja keskustelemme asukkaiden näkemyksistä.

Asukasinfot ovat saman sisältöisiä, eli voit valita itsellesi parhaiten sopivan paikan ja ajan. Joulukuun 1. päivä järjestettävän asukasinfon voi katsoa myös verkossa: joko suorana lähetyksenä tai tallenteena jälkeenpäin. Linkki videoon päivitetään lähempänä tilaisuutta palvelujen verkostosuunnitelman sivulle.

  • ma 21.11. klo 18.00–19.30: Nurmijärvi, kunnantalo, valtuustosali (Keskustie 2b, Nurmijärvi)
  • ke 30.11. klo 18.00–19.30: Hyvinkää, Hyvinkään lukio Kipinä (Kenkätehtaankatu 1, Hyvinkää)
  • to 1.12. klo 18.00–19.30: Tuusula, Gustavelund (Kirkkotie 36, Hyrylä)

Asukasinfoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lämpimästi tervetuloa!

Mikä ihmeen palvelujen verkostosuunnitelma?

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella valmistellaan palvelujen verkostosuunnitelmaa vuosille 2023–2030.

Palvelujen verkostosuunnitelmassa kuvataan, mitä palveluja hyvinvointialueella järjestetään ja miten. Suunnitelman tavoitteena on parantaa palvelujen laatua ja vaikuttavuutta, palvelujen saatavuutta sekä uudistaa ja monipuolistaa palveluita.

Suunnitelman laadintaa ohjaavat hyvinvointialueen strategia ja palvelustrategia sekä talouteen liittyvät tavoitteet. Valmistelussa kuullaan lisäksi henkilöstön ja asukkaiden näkemyksiä.

Lisätietoja palvelujen verkostosuunnitelman valmistelusta: