Siirry sisältöön

Keusoten ikäihmisten palveluissa olevat saavat influenssarokotteen palvelukäynnin yhteydessä 

Keusote suosittelee influenssarokotuksen ottamista kaiken ikäisille koronapandemian aikana. Yli 65 vuotta täyttäneet kuuluvat vakavan influenssan riskiryhmään, jolloin influenssarokotteen ottaminen on erityisen tärkeää.

Keusoten ikäihmisten palvelujen piirissä oleville asiakkaille ja heidän kanssaan asuville annetaan maksuton influenssarokotus palvelukäyntien yhteydessä. Omatyöntekijä sopii rokotuksesta etukäteen yhdessä asiakkaan kanssa. Jos henkilö kuuluu koronarokotusten kohderyhmään, saa hän molemmat rokotukset samassa yhteydessä.

  • Säännöllisen kotihoidon asiakkaat saavat rokotuksen kotikäynnin yhteydessä.  
  • Ikäihmisten asumispalveluissa olevat asiakkaat saavat rokotteen omassa asumisyksikössään.  
  • Lyhytaikaishoidon asiakkaat saavat rokotteen hoitojaksolla ollessaan.  
  • Kehitysvammaisten asumispalveluissa olevat asiakkaat saavat rokotteen omassa asumisyksikössään (myös alle 65-vuotiaat kehitysvammaiset henkilöt). 

Näin varaat ajan rokotukseen

Ikäihminen, jos et ole edellä mainittujen Keusoten palvelujen käyttäjä, varaa rokotusaika omatoimisesti tai lähiomaisesi avulla Keusoten rokotuspisteelle. 

Varaa aika ensisijaisesti sähköisesti Rokotuspalvelut-sivumme kautta. Emme suosittele Safari-verkkoselaimen käyttöä.

Vaihtoehtoisesti voit varata ajan puhelimitse numerosta p. 019  226 0665 (ma–pe klo 8–16). Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Jätäthän takaisinsoittopyynnön vain kerran. Soitamme sinulle takaisin noin viikon kuluessa. Puhelinajanvarauksessa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten suosittelemme ensisijaisesti sähköistä ajanvarausta.

Lue lisää:


Tiedote päivitetty 28.11.2022
Tiedote päivitetty 16.11.2022
Tiedote päivitetty 4.11.2022
Tiedote päivitetty 20.10.2022
Tiedote päivitetty 18.10.2022
Tiedote julkaistu 14.10.2022