Siirry sisältöön

Nestori-hankkeen PalveluKompassi on julkaistu

Asunnottomuutta vähentäviä sote-palveluita kehittävä Nestori-hanke on julkaissut kuntalaisten ja ammattilaisten käyttöön uuden työkalun, PalveluKompassin.

PalveluKompassi on opas, johon on koottu tietoa arjesta ja asumisesta selviytymistä tukevista palveluista. Siihen on kerätty teemaan liittyviä keskeisiä julkisia ja yksityissektorin palveluita, kuten päiväkeskuksia, ruoka-apupisteitä sekä neuvontapalveluita. Palvelut on pyritty esittämään mahdollisimman selkeästi kuvasymboleita hyödyntäen.

PalveluKompassin kuvasymbolit on selitetty oppaan alussa. Jokaiselle Keusoten kunta-alueelle on omat sivunsa, joihin alueen palvelut on koottu. Kompassin lopussa on tietoa ruoka-apua tarjoavista toimijoista. Sen voi tarvittaessa myös tulostaa.

Voit tutustua PalveluKompassiin alla olevasta linkistä. Kompassi löytyy myös Nestori-hankkeen sivuilta.

PalveluKompassin logo.
PalveluKompassin logo.