Siirry sisältöön

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajavalinnat etenevät

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen konsernipalveluiden toimialalle on valittu kolme vastuualuejohtajaa strateginen kehittäminen ja tukipalveluiden vastuualueelle. Hyvinvointialueen aluehallitus teki päätöksen johtajavalinnoista kokouksessaan 1.11.22.

Kaikki kolme virkaa olivat avoinna aluehallituksen päätöksen mukaisesti sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä ja ansiovertailun perusteella. Sisäinen ilmoittautumismenettely kohdistui liikkeenluovutuksen piirissä oleviin johtaviin viranhaltijoihin Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymässä, Ridasjärvellä ja Eteva-kuntayhtymässä. Kunnista ei liikkeenluovutuksen piirissä ollut johtavia viranhaltijoita.

Hyvinvointialueen henkilöstöjohtajaksi valittiin terveyshuollon maisteri Monica Hostio, hallintojohtajaksi oikeustieteen maisteri Petja Harakka ja talous- ja rahoitusjohtajaksi hallintotieteiden maisteri Päivi Tarsia.

Kaikki kolme vastuualuejohtajan virkaa olivat auki sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä 16.–30.9.2022. Kaikkiin virkoihin oli hakijoita kaksi hakijaa kuhunkin virkaan.

Palvelualueiden palvelujohtajien valintaprosessi etenee vaalipaneeliin

Lisäksi aluehallitus päätti valita palvelualueiden palvelujohtajien vaalipaneeliin kärkihakijat. Vaalipaneeli järjestetään 15.11.22.

Ikäihmisten ja vammaisten palvelut -palvelualueen vaalipanelistit: Johanna Kiianmies, Pia Nurme ja Mari Patronen.

Aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelut sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelut -palvelualueen vaalipanelistit: Anna Cantell-Forsbom ja Sirkku Pekkarinen-Keto.

Paneelissa hyvinvointialueen valtuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen haastattelee hakijoita valtuuston jäsenten esittämillä kysymyksillä. Tavoite on, että valtuusto valitsee palvelujohtajat kokouksessaan 24.11.

Lisätietoja:

aluehallituksen puheenjohtaja, Helinä Perttu, helina.perttu@keusote.fi p. 040 315 2490