Siirry sisältöön

Huumeita käyttäville henkilöille terveysneuvontapiste Järvenpäähän

Kuvassa oransseja ruiskuja, pistovälineitä valkoisella taustalla.

Avasimme uuden terveysneuvontapisteen Järvenpäähän tiistaina 8.11.2022 yhteistyössä Diakonissalaitoksen kanssa. Jäken Tykki on suunnattu suonensisäisiä huumeita käyttäville henkilöille, jotka asuvat Järvenpäässä ja sen lähikunnissa.

Voit tuoda Jäken Tykkiin käytetyt pistovälineet ja saada tilalle puhtaita pistovälineitä. Tykissä saat myös neuvontaa ja palveluohjausta.

Terveysneuvontapisteessä työskentelee kaksi hoitajaa, joiden lisäksi paikalla on usein myös kokemus- tai vertaisasiantuntija.

Jäken Tykki sijaitsee asumispalveluyksikkö Wäylässä (os. Wärtsilänkatu 10, Järvenpää). Palvelu on auki tiistaisin klo 13–15. Asuintalon yhteydessä sijaitsee myös kansalaistoiminnan keskus Wärtsi, joka toimii kohtaamispaikkana erilaisille ihmisille. Wärtsi on avoinna ma–pe klo 8–18.

Hyvinkäällä sijaitseva terveysneuvontapiste Tykki palvelee jatkossakin torstaisin klo 14–16, osoitteessa Sahanmäenkatu 1, Hyvinkää.

C-hepatiittiviruksen testauksen ja lääkehoidon tehokampanja starttaa tammikuussa

Tammikuussa 2023 Keusoten mielenterveys- ja päihdepalvelujen terveysneuvontapisteissä käynnistyy C-hepatiittiviruksen testauksen ja lääkehoidon tehokampanja. Tiedotamme aiheesta lisää lähempänä ajankohtaa. Seuraathan tiedotustamme!

Lisätietoja:

Sirpa Litmanen, mielenterveys- ja päihdepalvelujen esimies
p. 050 497 0577, sirpa.litmanen@keusote.fi

Marko Poikolainen, mielenterveys- ja päihdepalvelujen esimies
p. 050 497 0663, marko.poikolainen@keusote.fi

Tiedote päivitetty 22.11.2022, Lisätty ennakkotieto tammikuussa 2023 käynnistyvästä C-hepatiittiviruksen testauksen ja lääkehoidon tehokampanjasta.

Aiheeseen liittyvät palvelut