Siirry sisältöön

Lääkinnällisen kuntoutuksen puhelinasiointi muuttuu 1.11. alkaen

Kuvassa fysioterapeutti, joka puhuu puhelimessa.

Lääkinnällisen kuntoutuksen puhelinasioinnissa siirrytään takaisinsoittojärjestelmään marraskuun alussa. Samalla erillinen puhelinpalveluaika tiistaisin ja torstaisin poistuu.

Voit soittaa takaisinsoittojärjestelmään vuorokauden ympäri juuri sinulle sopivana ajankohtana. Puhelinnumerosi tallentuu automaattisesti. Kuntoutuskoordinaattorimme soittavat sinulle takaisin viimeistään kolmen arkipäivän sisällä. Numeroon ei ole mahdollisuutta jättää ääniviestiä.

Palvelun puhelinnumero säilyy entisellään. Tavoitat kuntoutuskoordinaattorimme jatkossakin tutusta numerosta, p. 019 226 0207. Autamme kuntoutussuunnitelmaasi koskevissa kysymyksissä. Palvelemme myös yhteistyökumppaneitamme.

Lisätietoja:

Kuvassa fysioterapeutti, joka puhuu puhelimessa.