Siirry sisältöön

Aluehallitus nimesi edustajia HUSin lautakuntiin

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi 18.10.2022 kokouksessaan hyvinvointialueen edustajat HUS-yhtymän lautakuntiin sekä seuraavaan HUS-yhtymän kokoukseen.

Hyvinvointialueen edustajaksi HUS-yhtymän yhtymäkokoukseen 26.10. nimettiin väliaikainen hyvinvointialuejohtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen. Hänen varaedustajakseen nimettiin aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.

HUS-yhtymän lähipalvelu- ja integraatiolautakunnan jäseneksi nimettiin Inka Utriainen. Tutkimus-, koulutus-, kehittämis- ja innovaatiolautakuntaan nimettiin jäseneksi Ulla Palomäki ja varajäseneksi Pekka Heikkinen.

HUS-yhtymä järjestää Uudenmaan hyvinvointialueiden ja Helsingin kaupungin erikoissairaanhoidon palvelut. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue omistaa HUS-yhtymän yhdessä muiden Uudenmaan hyvinvointialueiden ja Helsingin kaupungin kanssa.

Aluehallituksen iltakouluasioissa käytiin läpi palvelujohtajien rekrytoinnin tilanne ja keskusteltiin heidän palkkojensa päätöksenteon aikataulusta.

Lisätiedot:

Helinä Perttu
aluehallituksen puheenjohtaja
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
Puh: 040 315 2490
helina.perttu@keusote.fi