Siirry sisältöön

Puheterapiapalvelujen täydentävä kilpailutus käynnistyy – Palveluntuottaja ilmoittaudu mukaan

Kuvassa lapsi opettelee oikeaa ääntämistä.

Keusoten puheterapiapalveluja täydennetään merkittävissä määrin ostopalveluilla. Ensimmäinen kilpailutus ostopalveluista toteutettiin vuonna 2020 ja täydentävä kilpailutus seuraavana vuonna. Nyt olemme toteuttamassa uutta täydentävää kilpailutusta vuodelle 2023.

Nykyisiä puheterapian hankintasopimuksia jatketaan optiokaudella

Nykyinen puheterapiahankinnan sopimuskausi päättyy 30.11.2022. Sopimukset sisältävät yhden vuoden optiokauden eli varauksen hankinnan jatkamisesta. Optiokausi on päätetty ottaa käyttöön ja nykyisiä sopimuksia jatketaan päätöstekstissä mainittujen palveluntuottajien kanssa 30.11.2023 asti. Nykyiset sopimukset siirtyvät vuodenvaihteessa tulevalle Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Haemme uusia puheterapian palveluntuottajia – Infotilaisuus kilpailutuksesta ma 7.11.

Puheterapiapalveluissa on tarve myös uusille palveluntuottajille. Hankimme lisää palveluntuottajia nykyisten sopimusten optiokaudelle. Tavoitteenamme on laatia uudet sopimukset ajanjaksolle 1.1.–30.11.2023.

Kilpailumenetelmänä on dynaaminen hankintajärjestelmä, johon pääset alla olevasta linkistä. Huomioithan, että sinun tulee ensin rekisteröityä Cloudia Tarjouspalveluun, jonka jälkeen pääset ilmoittautumaan järjestelmään.

Käytössä on kaksivaiheinen kilpailutusmenetelmä. Ensimmäisessä vaiheessa kiinnostuneet palveluntuottajat ilmoittautuvat mukaan järjestelmään. Tämä vaihe ei vielä sido mihinkään. Toisessa vaiheessa järjestelmään hyväksytyt palveluntuottajat saavat tarjouspyynnön. Tämän jälkeen halukkaat palveluntuottajat voivat jättää tarjouksen.

Järjestämme infotilaisuuden tulevasta kilpailutuksesta etänä Teamsillä ma 7.11.2022 klo 15–16. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: ritva.tuomela@keusote.fi

Ensi vuonna tulossa laaja puheterapian kilpailutus

Ennakkotietona kerromme, että toteutamme ensi vuonna laajan puheterapiapalvelujen kilpailutuksen. Kaikki puheterapian hankintasopimukset päättyvät 30.11.2023, jonka johdosta kilpailutamme kokonaisuuden uudelleen.

Lisätietoja:

Minna Kontio, asiantuntija, kuntoutuspalvelut
p. 050 497 3040, minna.kontio@keusote.fi

Kuvassa lapsi opettelee oikeaa ääntämistä.