Siirry sisältöön

Tervetuloa lapsiperheiden palvelujen asiakasprosessien työpajaan 24.11.

Oletko kiinnostunut lapsiperheiden palvelujen kehittämisestä? Jos vastasit kyllä, niin nyt olisi oiva mahdollisuus tuoda asiantuntemuksesi ja kokemuksesi osaksi asiakasprosessien mallintamista. Tervetuloa siis 24.11. avoimeen työpajaan, jonka aiheena on lapsiperheiden palvelujen asiakasprosessit.

Työpajassa pääset kommentoimaan ja tuomaan parannusehdotuksia asiakasprofiilikortteihin ja prosessiluonnoksiin. Tarkoituksena on arvioida prosesseja ja löytää asiakkaiden tarpeita vastaavia kehittämistoimenpiteitä. Tähän kehittämiseen toivomme myös sinut mukaan. Työpajassa sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa, sillä kaikki työpajan tuotokset analysoidaan ja otetaan osaksi projektiryhmän työskentelyä.

Työpaja pidetään 24.11. Anturasalissa Hyvinkään Rentton ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Suutarinkatu 2. Voit osallistua työpajaan sinulle parhaiten sopivana aikana. Erillistä ilmoittautumista ei vaadita.

  • klo 8.30–11.30
  • klo 13.00–15.30

Samankaltaisia työpajoja tullaan järjestämään ensi vuonna myös ikääntyneiden palveluiden ja työikäisten palveluiden osalta.

Lisätietoa työpajoista:
Heli Jahnukainen
heli.jahnukainen@keusote.fi