Siirry sisältöön

Kehitämme perhekeskustoimintaa ja kohtaamispaikkoja

Olemme muodostaneet perhekeskustoiminnassa kohtaamispaikkatyön verkoston, joka koordinoi ja edistää kohtaamispaikkojen toimintaa alueellisesti. Kohtaamispaikoissa on saatavilla perhekeskuspalveluita lähipalveluina.

Verkoston jäseninä toimii kuntien, Keusoten, järjestöjen ja seurakuntien edustajia ja yhteistyössä kehitämme matalan kynnyksen kohtaamispaikkatoimintaa alueellamme. Kehittämisen myötä kunnat ovat nimenneet jokaiseen kuntaan yhden yhteistyökohtaamispaikan, jossa on saatavilla Keusoten lakisääteistä ohjausta ja neuvontaa.

Kohtaamispaikoissa vierailee perheiden palveluiden henkilöstöä, kohdaten perheitä matalalla kynnyksellä ja antaen ohjausta arjen asioissa. Varhaisen tuen perheohjaajat vierailevat kohtaamispaikoissa säännöllisesti ja heitä voi tavata ilman ajanvarausta kohtaamispaikassa.

Alla olevasta linkistä löydät lisätietoa kohtaamispaikoista, ja paljon muuta hyödyllistä tietoa lapsiperheiden arkeen.

Lisätietoja kohtaamispaikkatyön kehittämisestä:
Mirva Illi-Lampio
Erityisasiantuntija, Perhekeskuspalvelut
mirva.illi-lampio@keusote.fi
050 497 6574

Perhekeskustoiminnan logo ja teksti Mukana elämässä.