Siirry sisältöön

Jokelassa, Kellokoskella ja Pornaisissa hoitajan vastaanottopalvelut ajanvarauksella – Lääkärivastaanottojen keskittäminen jatkuu

Kuvassa hymyilevä lääkäri keskustelee asiakkaan kanssa

Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten terveysasemilla on saatavilla hoitajan vastaanottopalvelut ajanvarauksella. Lääkärivastaanottojen keskittäminen Pornaisten osalta Mäntsälään ja Jokelan ja Kellokosken osalta Hyrylään jatkuu toistaiseksi henkilöstöpulan vuoksi.

Hoitajien ajanvaraukseton vastaanotto (ns. walk-in-vastaanotto) toteutetaan Mäntsälässä ja Hyrylässä, joissa on saatavilla lääkärituki.

Neuvoloiden lääkäripalvelut toteutetaan pääosin Mäntsälässä ja Hyrylässä. Yksittäisiä neuvolalääkärikäyntejä järjestetään Jokelassa ja Kellokoskella.

Pyrimme mahdollisimman pian siihen, että lääkäripalvelut voitaisiin toteuttaa omilla terveysasemilla.

Toimi näin hakeutuessasi lääkärin tai hoitajan vastaanottopalveluihin

Kiireettömissä asioissa täytä sähköinen oirearvio Omaolossa. Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä omaan hoitovastaavasi, tai sen puuttuessa puhelinpalvelumme p. 019 226 0505. Tarvittaessa ohjaamme sinut etä- tai läsnävastaanotolle.

Hyvin kiireellisissä asioissa, kun et ole saanut yhteyttä hoitohenkilökuntaan, voit saapua suoraan terveysasemalle. Pornaisten asiakkaita pyydämme asioimaan Mäntsälän terveysasemalla ja Kellokosken ja Jokelan asiakkaita Hyrylän terveysasemalla. Huomioithan, että Pornaisten, Kellokosken ja Jokelan terveysasemien vastaanotoille ei voi tulla sopimatta suoraan paikan päälle.

Pahoittelemme tilanteesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa ja vaivannäköä. Vastaanottotoiminta näillä terveysasemilla palaa normaaliksi heti, kun aktiivinen rekrytointimme on tuottanut tulosta.

Lisätietoja: Päivi Mäkelä-Bengs, avopalvelujen päällikkö, p. 050 497 2478

Tiedote päivitetty 29.9.2022
Tiedote julkaistu 29.7.2022