Siirry sisältöön

Tervetuloa Talous- ja velkaneuvonnan sekä Ulosottolaitoksen infotilaisuuteen 12.9.

Keski-Uudenmaan Työkykyhanke ja asunnottomuutta vähentäviä sote-palveluja kehittävä Nestori-Hanke järjestävät kuntalaisille suunnatun, kaikille avoimen infotilaisuuden Talous- ja velkaneuvonnan sekä Ulosottolaitoksen palveluista. Tavoitteena on murtaa ulosottoon, velkaantumiseen ja taloudenhallintaan liittyviä myyttejä, jotka voivat vaikuttaa palveluiden piiriin hakeutumiseen.


Tilaisuus pidetään Teamsin välityksellä 12.9. klo 12–13.15. Infossa tuodaan esille talous- ja velkaneuvonnan sekä ulosoton näkökulmat asumisen teemalla. Kouluttajina toimivat talous- ja velkaneuvoja Elina Lindgren Talous- ja velkaneuvonnasta sekä ennakoivan talousneuvonnan asiantuntija Marika Rein Ulosottolaitokselta. Mukana on myös Nestori-hankkeen kokemusasiantuntija Petri Koivunen. Tule kuulemaan talous- ja velkaneuvonnan sekä ulosoton asioista ja erilaisista avun mahdollisuuksista.


HUOM. Mikäli tilaisuuteen osallistuva henkilö ei halua sähköpostiosoitteensa näkyvän julkisesti, hän voi joko osallistua tilaisuuteen toisella (esim. tilaisuutta varten luodulla) tunnistamattomalla sähköpostilla ja nimimerkillä, tai vaihtoehtoisesti yhdessä sosiaalityöntekijänsä kanssa. Tilaisuutta ei tallenneta.

Liity Teams-kokoukseen tästä linkistä