Siirry sisältöön

Työ- ja työhönvalmennuksen työpajat jatkuvat syksyllä

Keusoten alueen työ- ja työhönvalmennuksen verkoston puolen päivän mittaiset työpajat jatkuvat syksyllä. Keski-Uudenmaan Työkykyhankkeen järjestämä työpajatoiminta alkoi syksyllä 2021 ja tähän mennessä työpajoja on toteutettu viisi. Verkostoon kuuluu tällä hetkellä noin 80 henkeä.

Tämän syksyn ensimmäinen työpaja järjestetään 6.9. klo 9–12 Järvenpää-talolla. Päivän teemana on onnistunut paikallinen työnantajayhteistyö. Tätä teemaa käsitellään jakamalla hyvä käytäntöjä ja suunnittelemalla, mitä viedään yhdessä paikallisesti käytäntöön.

Syksyn toinen työpaja järjestetään 15.11. klo 12.30–15.30. Tällöin teemana on työkyvyn ja työllistymisen tuen palvelukokonaisuus (palvelukennosto ja -polut). Työpajassa jatkojalostetaan viime toukokuun työpajassa hahmoteltuja tyypillisiä asiakkaan polkuja palveluineen. Palvelukennosto on sähköinen työkalu, johon on koottu tietoa Keusoten toiminta-alueen työkykyä ja työllistymistä tukevista palveluista. Kennosto on ensivaiheessa suunnattu alueen ammattilaisten käyttöön, mutta seuraavassa vaiheessa tarkoitus on tuottaa vastaavat tiedot myös alueen kuntalaisten saataville.

Lue lisää toukokuussa järjestetystä työpajasta

Haluatko mukaan verkostoon? Ilmoittaudu Mari Vihervaaralle: mari.vihervaara@keusote.fi