Siirry sisältöön

Keusoten asiakaskokemus tammi-kesäkuussa – Palautteiden määrä kasvussa

Kuvassa kaksi miespuolista henkilöä, jotka käyttävät pyörätuolia. Henkilöt istuvat kahvipöydän ääressä, juovat kahvia ja syövät pullaa.

Keusotessa kerätään jatkuvaa asiakaspalautetta vakioidusti Roidu-asiakaspalautejärjestelmän avulla. Palautekanavina toimivat tekstiviestit, toimipisteiden asiakaspalautelaitteet, verkkosivut sekä henkilökunnan saama suora suullinen palaute.

Asiakaskokemuksen kehittämisen ja johtamisen lähtökohtana toimii Keusoten palvelulupaus: “Saan laadukasta palvelua tarpeideni mukaisesti”. Laadukas palvelu ja hoito ovat asiakaslähtöisen toiminnan perusedellytyksiä.

Keusoten asiakaspalautekyselyyn vastattiin 24 492 kertaa 1.1.–30.6.2022 välisenä aikana. Palautevolyymi on kasvanut merkittävästi vuoden 2022 aikana ja vaikuttaa siltä, että saavutamme 40 000 asiakaspalautteen tavoitteen vuoden loppuun mennessä.

Keusoten nettosuositteluindeksi eli NPS oli 40 ajalla 1.1.–30.6. Keusoten strateginen tavoite on 80. NPS-mittari kertoo, miten suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Keusoten palveluja. NPS-lukema voi olla mitä tahansa lukujen -100 ja 100 väliltä. Mitä korkeampi lukema on, sitä useampi asiakas kertoo suosittelevansa Keusoten palveluja.

Kiitokset kaikille palautetta antaneille! Hyödynnämme palautteita palvelujen ja toiminnan kehittämisessä.

Terveisin,

Keusoten asiakkuustiimi

Lisätietoja: