Siirry sisältöön

Infotilaisuus Työkanava Oy:n toiminnasta vaikeimmassa asemassa olevien työttömien työllistämisessä

Valtion omistama erityistehtäväyhtiö Työkanava Oy alkaa työllistämään kaikkein vaikeimmassa asemassa olevia työttömiä, työhaluisia osatyökykyisiä henkilöitä. Yhtiön tavoite on kohentaa ja tukea työntekijöiden osaamista ja työmarkkinavalmiutta niin, että he kykenisivät työllistymään itsenäisesti avoimille työmarkkinoille.

Keski-Uudenmaan Työkykyhanke järjestää Työkanavan toiminnasta infotilaisuuden tiistaina 13.9. klo 10–11.30 Teamsin välityksellä. Tilaisuus on suunnattu Keusote-alueen työ- ja työhönvalmennuksen verkostolle sekä muille alueen työllisyyden ja työkyvyn tuen parissa työskenteleville toimijoille.

Työkanava Oy työllistää toimintansa alkuvaiheessa arviolta muutamia satoja osatyökykyisiä vuosittain. Tavoitteena on, että työsuhteessa on toiminnan vakiinnuttua noin 1000 henkilöä.

Tule kuulemaan, miten Työ- ja elinkeinoministeriön ohjauksessa toimiva Työkanava on paraikaa käynnistymässä, ja mitä kaikkea uudenlainen työllistäminen pitää sisällään. Info-osuuden jälkeen aikaa on varattu keskustelulle ja kysymyksille.

Tilaisuuden asiantuntijana toimii Pirjo Larm, Hankepäällikkö, Työkanava Oy, Työ- ja elinkeinoministeriö.