Siirry sisältöön

Suun terveydenhuollon vastaanotoilla ja puhelinpalvelussa on ruuhkaa

Kuvassa asiakas hoidettavana hammaslääkärissä.

Suun terveydenhuollon vastaanottomme ovat ruuhkautuneet kesän aikana. Tilanteen syntyyn ovat vaikuttaneet henkilöstön äkilliset poissaolot, henkilöstösaatavuuden haasteet sekä koronapandemian aiheuttama hoitovelka kiireettömässä hoidossa.

Puhelinpalvelumme takaisinsoittoajat ovat viivästyneet erityisesti kiireettömän hoidon osalta. Emme valitettavasti pysty vastaamaan jokaiseen kiireettömään yhteydenottoon samana päivänä. Otamme sinuun yhteyttä kuitenkin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Pyydämme, että jätät vain yhden yhteydenoton, jotta vältymme samojen asioiden päällekkäiseltä hoidolta. Hoidamme asiat kiireellisyysjärjestyksessä.

Pahoittelemme tilanteesta asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
Teemme kaikkemme ruuhkatilanteen ratkaisemiseksi.

Lisätietoja: