Siirry sisältöön

Suun terveydenhuollon kiireettömät tarkastukset

Kuvassa hammaslääkäri ja asiakas keskustelevat hoidosta.

Suun terveydenhuollon toimintaa jouduttiin supistamaan keväällä koronapandemian hoidon ja henkilöstövajeen vuoksi, mikä aiheutti ruuhkautumista kiireettömissä palveluissa. Tällä hetkellä noin 1 600 asiakasta odottaa pääsyä kiireettömään tarkastukseen. Jono on saatu puolittumaan kesän 2022 aikana. Kiireettömiä palveluja toteutetaan oman toiminnan lisäksi ostopalveluna Keusoten hammashoitoloissa.

Kaikille jonossa oleville asiakkaille annetaan tarkastusaika jonojärjestyksen mukaisesti. Tarjoamme ensimmäistä vapaata aikaa Keusoten hammashoitoloista. Tämä tarkoittaa, että aikaa voidaan tarjota oman asuinkunnan ulkopuolelta, jotta asiakkaidemme hoito ei entisestään viivästyisi. Aikaisemmat potilastiedot ovat ammattihenkilöidemme käytettävissä hammashoitolasta riippumatta.

Olemme pahoillamme tilanteesta.

Lisätietoja palvelusta:

Tiedote päivitetty 5.8.2022
Tiedote julkaistu 30.5.2022