Siirry sisältöön

Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten hoitaja- ja lääkärivastaanottojen keskittäminen Hyrylään ja Mäntsälään jatkuu henkilöstövajeen vuoksi

Kuvassa hymyilevä lääkäri keskustelee asiakkaan kanssa

Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten terveysasemien hoitaja- ja lääkärivastaanottojen sulku jatkuu henkilöstövajeen vuoksi 1.8.2022 alkaen toistaiseksi. Vastaanottotoiminta näillä terveysasemilla palaa normaaliksi heti, kun aktiivinen rekrytointimme on tuottanut tulosta. Jo sovittuja vastaanottoaikoja ei peruta.

Hoitaja- ja lääkäripalveluja keskitetään

Pornaislaisten hoitaja- ja lääkäripalvelut toteutetaan toistaiseksi Mäntsälän terveysasemalla. Kellokoskella ja Jokelassa asuvien hoitaja- ja lääkäripalvelut jatkuvat toistaiseksi Hyrylän terveysasemalla.

Otathan hoitoon hakeutuessasi yhteyttä oman hoitovastaavasi, Omaolon oirearvion tai puhelinpalvelumme p. 019 226 0505 kautta. Tarvittaessa ohjaamme sinut etä- tai läsnävastaanotolle.

Terveysasemille aiemmin varatut lääkärin tai hoitajan vastaanottoajat toteutuvat sovitusti. Yksittäistapauksissa vastaanottotapahtuma voidaan edelleen sopia lähiterveysasemalle. Huomioithan, että Pornaisten, Kellokosken ja Jokelan terveysasemien hoitaja- ja lääkärivastaanotoille ei voi tulla sopimatta suoraan paikan päälle.

Jokelan ja Kellokosken neuvoloiden lääkäripalvelut toteutuvat Hyrylässä ja Pornaisten osalta Mäntsälässä elokuun ajan. Syyskuusta alkaen pyrimme toteuttamaan neuvoloiden lääkäripalvelut omilla terveysasemilla.

Muut palvelut jatkuvat terveysasemilla normaalisti kesäsulkujen jälkeen.

Keusoten alueen avoinna olevat laboratoriot ja röntgenit:

Pahoittelemme tilanteesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa ja vaivannäköä. Teemme kaikkemme, jotta Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten terveysasemilla voidaan palata mahdollisimman pian normaaliin vastaanottotoimintaan.


Lisätietoja: Päivi Mäkelä-Bengs, avopalvelujen päällikkö, p. 050 497 2478