Siirry sisältöön

Kokemusasiantuntija tavattavissa JUSTissa Matalan aukioloaikoina

Aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden sekä aikuissosiaalityön yhteisessä matalan kynnyksen palvelussa, MATALA:ssa, on jatkossa mahdollisuus tavata kokemusasiantuntijaa.  

Kokemusasiantuntijaa pääsee tapaamaan 27.6.2022 alkaen maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12.00–14.30 Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus JUST:in toisessa kerroksessa avosairaanhoidon palveluneuvontapisteessä (huone 280).  

Voit keskustella kokemusasiantuntijan kanssa ilman ajanvarausta muun muassa mielenterveyden häiriöistä, riippuvuussairauksista tai muista elämän kriiseistä.  

Matalan kynnyksen palvelu MATALA toimii kesän ajan normaalien aukiolojen mukaisesti. Kokemusasiantuntija ei korvaa MATALA:n ammattilaisen vastaanottoa, vaan toimii lisäpalveluna.  

Voit hakeutua matalan kynnyksen vastaanotolle elämäntilannekriiseissä ja psykososiaalisissa ongelmatilanteissa. Matala-vastaanotot palvelevat Keusoten jäsenkuntien asukkaita ilman lähetettä ja ajanvarausta sekä ovat maksuttomia. Vastaanotolla sairaanhoitaja ja sosiaaliohjaaja arvioivat asiakkaan hoidon ja palvelun tarpeen.