Siirry sisältöön

Aluevaltuusto valitsi jäsenet pelastuslaitoksen pelastuslautakuntaan ja päätti talousarviomuutoksesta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui torstaina 16.6. kevään viimeiseen kokoukseen. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa valinnat pelastuslaitoksen pelastuslautakuntaan ja hyvinvointialueen talousarviomuutosta.

Keski-Uudeltamaalta pelastuslautakunnan valtuustokaudelle 2022–2025 valittiin seitsemän jäsentä ja henkilökohtaiset varajäsenet.  Jäseniksi valittiin Arto Hägg (KOK), Sanna Kervinen (KOK), Anniina Nuutinen (SDP), Ari Koponen (PS), Johanna Sipiläinen (PS), Kalle Mustonen (Kesk.) ja Lea Ahonen (KD). Valituista jäsenistä Ari Koponen nimettiin pelastuslautakunnan varapuheenjohtajaksi.

Lisäksi aluevaltuusto päätti lyhyen keskustelun ja äänestyksen jälkeen hyvinvointialueen talousarviomuutoksesta, johon on sisällytetty avustus valtuustoryhmien toiminnan tukemiseen 345.000 euroa. Valtuutettu Järvinen esitti muutosehdotuksena, että avustus käytetään muuhun valmisteluun. Esitys hylättiin äänestyksessä äänin 57–11.

Aluevaltuuston työskentely jatkuu kesätauon jälkeen 22.9. Haluan kiittää kaikkia valtuustoryhmiä ja valmistelijoita kuluneesta keväästä. Aluevaltuuston työskentely on lähtenyt hyvässä hengessä ja keskustelevasti liikkeelle,

sanoo aluevaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen.