Siirry sisältöön

HUS-yhtymän jäsenet Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelta on valittu

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi kokouksessaan 7.6. jäsenet ja varajäsenet HUS-yhtymän hallitukseen. HUS-yhtymän hallituksen jäseniksi valittiin Annikka Kokko ja Ulla-Mari Karhu. Annika Kokon varajäseneksi nimettiin Sari Silventoinen ja Ulla-Mari Karhun varajäseneksi Harri Virtanen.   

Aluehallitus päätti lisäksi hyväksyä Uudenmaan hyvinvointialueiden ja Helsingin kaupungin välisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimus edistää hyvinvointialueiden sekä Helsingin kaupungin välistä vuoropuhelua ja yhteistyötä Uudenmaan alueen sote-palvelujen järjestämiseen, erikoissairaanhoidon palveluihin ja HUS-yhtymään liittyvissä kysymyksissä. Yhteistyöryhmään nimettiin edustajiksi hallituksen ja valtuuston puheenjohtajat ja hyvinvointialuejohtaja.  

Kokouksessa valittiin myös aluehallituksen edustajat muihin toimielimiin toimikaudeksi 2022–2025. Kehittämis- ja tulevaisuuslautakuntaan valittiin Sirkka Rousu (2022–2023) ja Heta Ravolainen-Rinne (2024–2025), palvelujen järjestämisen lautakuntaan Virpi Räty, hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon Tiia Lintula, hyvinvointialueen vanhusneuvostoon Maiju Tapiolinna (2022–2023) ja Jorma Piisinen (2024–2025) sekä hyvinvointialueen vammaisneuvostoon Taneli Kalliokoski.