Siirry sisältöön

Kutsuntaikäinen – Muistathan varata ajan terveystarkastukseen

Kuvituskuvassa varusmiehiä rivissä.

Kutsunnat pidetään vuosittain elo-joulukuussa. Ennen kutsuntaan osallistumista kutsunnanalaisen tulee käydä varusmiespalvelun ennakkoterveystarkastuksessa. Kutsunnanalainen varaa itse ajan terveystarkastukseen.

Jos kutsunnanalaisella on opiskelupaikka Keusoten alueella, tehdään terveystarkastukset oppilaitoksen opiskeluterveydenhuollossa. Tarkemmat yhteydenottoohjeet lukiossa tai ammattiopistossa opiskeleville löytyvät Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto -sivulta.

Jos kutsunnanalaisella tai uusintatarkastettavalla ei ole opiskelupaikkaa, tehdään terveystarkastus Keusoten vastaanottopalveluissa. Tarkemmat ohjeet yhteydenottoa varten löydät Lääkärin tai hoitajan vastaanottopalvelut -sivulta.

Lue lisää:

Aiheeseen liittyvät palvelut