Siirry sisältöön

Tule mukaan henkilökohtaisen avun työnantajamallin asiakasraatiin

Kuvassa naishenkilö pitelee käsissään paperisia hymiöitä, hymynaamaa ja surunaamaa.

Perustamme Keusotessa henkilökohtaisen avun työnantajamallin asiakasraadin. Tavoitteenamme on kehittää henkilökohtaisen avun palvelua niin, että se vastaisi mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeisiin.

Haemme nyt henkilökohtaisen avun asiakkaita mukaan raadin jäseniksi. Asiakkaille raati tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua palvelun kehittämiseen yhdessä Keusoten työntekijöiden kanssa.

Asiakasraadissa keskustellaan, ideoidaan, otetaan kantaa ja tehdään ehdotuksia käsiteltävistä aiheista. Raadissa kerätty tieto ja kehittämisideat viedään eteenpäin yhteistyötahoille ja johdolle, ja ne otetaan osaksi palvelun kehittämistä.

Asiakasraati kokoontuu kahdesti syksyllä 2022 sekä kahdesti keväällä 2023. Raadissa toimiminen on vapaaehtoista ja omien voimavarojen mukaan tapahtuvaa. Toivomme kuitenkin, että ryhmään valitut ja paikan vastaanottaneet pyrkivät sitoutumaan kaikkiin neljään tapaamiseen. Korvaamme kokousmatkojen kustannukset osallistujille. Kokouksissa on myös kahvitarjoilu.

Asiakasraadin toimintaan osallistuminen edellyttää sähköpostin käyttöä, sillä viestimme sähköpostitse tapaamisten välillä.

Tule mukaan asiakasraatiin, jos

  • sinulla on kokemusta henkilökohtaisen avun palvelusta työnantajamallilla.
  • olet kiinnostunut hyödyntämään omaa kokemustasi osana palvelujen kehittämistä.
  • haluat pohtia ja ideoida yhdessä. Sinulle kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse mukaan asiakasraatiin 6.6.2022 mennessä. Haastattelemme kaikki ilmoittautuneet kesäkuun aikana.

Näin ilmoittaudut suojatulla sähköpostiyhteydellä

Voit lähettää meille sähköpostia tietoturvallisesti suojatulla yhteydellä käyttäen Keusoten turvapostipalvelua osoitteessa: https://turvaposti.keusote.fi/

  • Syötä sivulla lähettäjäkenttään oma sähköpostiosoitteesi ja lisää sivulla näkyvä nelinumeroinen tunnisteluku numerokenttään.
  • Klikkaa: Jatka
  • Lisää sen jälkeen vastaanottajakenttään sähköpostiosoite: anna.pylkkanen@keusote.fi
  • Lisää sähköpostiviestin otsikoksi: Asiakasraati
  • Kerro sähköpostin viestikentässä: nimesi, puhelinnumerosi ja kotikuntasi.
  • Klikkaa: Lähetä

Jos sähköpostilla ilmoittautuminen on sinusta hankalaa, voit ilmoittautua mukaan myös puhelimitse soittamalla virka-aikana numeroon: p. 050 497 8935

Säilytämme asiakasraatiin ilmoittautuvien henkilö- ja yhteystietoja ainoastaan valintaprosessin ajan. Valitsematta jääneiden hakijoiden tiedot poistetaan 30.6.2022 mennessä.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Ota rohkeasti yhteyttä / Lisätietoja:

Anna Pylkkänen, projektityöntekijä
anna.pylkkanen@keusote.fi / p. 050 497 8935

Aiheeseen liittyvät palvelut