Siirry sisältöön

Influenssarokotuksia on vielä saatavana, suojaa itsesi

12.5.22 Uudenmaan pandemiakoordinaatioryhmän kokouksessa todettiin, että influenssatapaukset ovat edelleen lisääntyneet alueellamme ja influenssaepidemia on käynnistynyt. 

Suosittelemme koronarokotusten lisäksi influenssarokotuksia. Influenssarokotuksia tarjotaan henkilöille, jotka eivät vielä ole saaneet influenssarokotetta tällä kaudella, vaikka olisivat olleet siihen oikeutettuja. 

Influenssarokotuksia on mahdollista saada Keusoten koronarokotuspisteiltä ajanvarauksella ja walk-in-pisteeltämme ilman ajanvarausta Hyvinkään kauppakeskus Willasta. Tarkemmat tiedot koronarokotussivuilla:

Influenssarokotteen saavat kansallisessa ohjelmassa maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja

Maksuttomaan rokotukseen on oikeus myös henkilöillä, jotka asuvat tai oleskelevat pitkäaikaisesti laitosmaisissa olosuhteissa kuten vankeinhoitolaitoksissa ja vastaanottokeskuksissa.
    
Influenssarokotuksen saavat maksutta lisäksi