Siirry sisältöön

Suomen Radiologikeskus tiedottaa: Virheellisiä seulontakutsuja lähetetty Hyvinkäälle ja Mäntsälään

Kuvituskuvassa nainen mammografiassa.

Keusote ostaa rintasyövän seulontatutkimukset eli mammografiaseulonnat Suomen Radiologikeskukselta. Suomen Radiologikeskus on lähettänyt 9. toukokuuta 2022 virheellisiä seulontakutsuja hyvinkääläisille ja mäntsäläläisille. Kutsut oli tarkoitus kohdistaa vain tuusulalaisille. Virheellisissä kutsuissa mammografiaseulonnan toteutuspaikaksi on merkitty Tuusula. Asiakkaille tullaan lähettämään uudet kutsut.

Mammografiavaunu on tulossa Mäntsälään arvioidusti kesäkuussa 2022 ja Hyvinkäälle elokuussa. Aikoja Mäntsälään voi tiedustella Radiologikeskuksen ajanvarauksesta kesäkuun alussa sekä Hyvinkäälle elokuun alussa, p. 044 414 4000, ma–pe klo 8–18. https://radiologikeskus.fi/ajanvaraus/

Radiologikeskus pahoittelee sekaannuksesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: