Siirry sisältöön

Neljänsien koronarokotteiden sähköinen ajanvaraus on auennut iäkkäille, joiden terveys ja toimintakyky ovat heikentyneet

Tiedotimme viime viikolla, että neljänsiä koronarokoteannoksia aletaan tarjoamaan Keusotessa niille iäkkäille, jotka ovat järjestetyn kotihoidon tai omaishoidon piirissä sekä muillekin iäkkäille, joiden terveys ja toimintakyky ovat heikentyneet.

Ajan voi nyt varata sähköisesti osoitteessa:

Lisäksi ajan koronarokotukseen voi edelleen varata myös puhelimitse:

Rokotuksen voi myös hakea ilman ajanvarausta:

  • Hyvinkää, kauppakeskus Willan rokotuspiste (Faunattaren vieressä)
    • ma – pe klo 10 – 18
    • la klo 9 – 17
  • Lauantain 14.5. walk-in-/drive-in-rokotuksista

Suosittelemme koronarokotusten lisäksi influenssarokotuksia

12.5.22 Uudenmaan pandemiakoordinaatioryhmän kokouksessa todettiin, että influenssatapaukset ovat edelleen lisääntyneet alueellamme ja influenssaepidemia on käynnistynyt. 

Suosittelemme koronarokotusten lisäksi influenssarokotuksia. Influenssarokotuksia tarjotaan henkilöille, jotka eivät vielä ole saaneet influenssarokotetta tällä kaudella, vaikka olisivat olleet siihen oikeutettuja. 

Influenssarokotuksia on mahdollista saada Keusoten koronarokotuspisteiltä ajanvarauksella ja walk-in-pisteeltämme Hyvinkään kauppakeskus Willasta sekä huomenna 14.5. palvelevilta walk-in- ja drive-in-rokotuspisteiltä.

Influenssarokotteen saavat kansallisessa ohjelmassa maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja

Maksuttomaan rokotukseen on oikeus myös henkilöillä, jotka asuvat tai oleskelevat pitkäaikaisesti laitosmaisissa olosuhteissa kuten vankeinhoitolaitoksissa ja vastaanottokeskuksissa.
    
Influenssarokotuksen saavat maksutta lisäksi