Siirry sisältöön

Muutoksia kouluterveydenhuollon toiminnassa

Kuvituskuva.

Keusoten jäsenkunnissa on tällä hetkellä paikkakuntakohtaisia haasteita kouluterveydenhoitajien saatavuudessa. Henkilöstövajeesta johtuen supistamme koulu- ja opiskeluterveydenhuollon terveystarkastusten toimintaa 3.6.2022 asti. 
 
Muutamme väliaikaisesti terveystarkastusten toteuttamistapaa tarjoamalla esimerkiksi lyhyempiä tarkastusaikoja. Mikäli huoltajalla on huoli lapsen kasvuun, kehitykseen tai muuhun pulmaan liittyen, hän voi olla yhteydessä koulun terveydenhoitajaan ja sopia terveystarkastukseen erillisen ajan.  
 
Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Ponnistelemme haasteen ratkaisemiseksi koko ajan. 
 
 
Lisätietoja: 
 
Saija Numari
Koordinoiva esimies
saija.numari@keusote.fi

Sanna Puolakka 
Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon esimies 
sanna.puolakka@keusote.fi