Siirry sisältöön

Suun terveydenhuollon vastaanotoilla ja puhelinpalvelussa on ruuhkaa

Kuvassa asiakkaan hampaita hoidetaan hammaslääkärin ja hoitajan toimesta.

Suun terveydenhuollon vastaanottomme ovat ruuhkautuneet alkuvuoden aikana. Tilanteen syntyyn ovat vaikuttaneet henkilöstösaatavuuden haasteet, ajankohtaiset ylityö- ja vuoronvaihtokiellot sekä koronapandemian aiheuttama hoitovelka kiireettömässä hoidossa.

Puhelinpalvelumme takaisinsoittoajat ovat viivästyneet erityisesti kiireettömän hoidon osalta. Emme valitettavasti pysty vastaamaan jokaiseen kiireettömään yhteydenottoon samana päivänä. Otamme sinuun yhteyttä kuitenkin viimeistään seuraavan päivän aikana. Pyydämme, että jätät vain yhden yhteydenoton, jotta vältymme samojen asioiden päällekkäiseltä hoidolta. Hoidamme asiat kiireellisyysjärjestyksessä.

Pahoittelemme tilanteesta asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


Sivua päivitetty 21.4.2022, Poistettu tieto hoitajalakon vaikutuksista suun terveydenhuollon röntgenkuvauksiin.
Sivua päivitetty 14.4.2022, Lisätty HUS kuvantamisen osalta tieto pääsiäisen ajasta sekä lakon jatkumisesta.