Siirry sisältöön

Apuvälinepalvelujen alueellistuminen saatettu loppuun koko Keusoten alueella – Nurmijärvi liittyi mukaan 4.4.

Kuvassa hoitaja ulkoiluttaa pyörätuolipotilasta.

Keusoten apuvälinetoimintoja on keskitetty portaittain Hyvinkään sairaalassa sijaitsevaan HUS Hyvinkää alueelliseen Apuvälineyksikköön. Muutos on tapahtunut jo aiemmin muissa Keusoten jäsenkunnissa. Nyt myös Nurmijärvi on liittynyt mukaan maanantaista 4.4.2022 alkaen. Samalla Keusoten kuntoutuskeskuksen apuvälinepalvelut siirtyvät Alueelliseen apuvälineyksikköön.

Asiakkaalle muutos näkyy erityisesti apuvälineiden huolto- ja korjauspalveluissa. Jatkossa myös nurmijärveläiset asiakkaat ovat huolto- ja korjausasioissa yhteydessä HUSin Alueelliseen apuvälineyksikköön.

Muutos ei vaikuta apuvälinetarpeen arviointiin, lainaus- ja palautustoimintaan eikä kotikäynteihin. Ne tuotetaan jatkossakin Keusoten jäsenkuntien omissa apuvälinepisteissä lähellä asiakasta. Nurmijärven asiakkaat voivat muutoksen jälkeen kuitenkin halutessaan asioida myös näissä asioissa HUSin apuvälineyksikössä.

Apuvälineiden korjaus- ja huoltopalvelut, HUS Apuvälineyksikkö Hyvinkään sairaala:

Henkilökohtaisten apuvälineiden maksusitoumuskäsittely HUS Apuvälinekeskuksessa

Henkilökohtaisten apuvälineiden maksusitoumusten käsittely siirtyi vuoden alusta Helsingissä sijaitsevaan HUS Apuvälinekeskukseen. Tuotteensa asiakas saa HUSin kilpailuttamilta sopimustuottajilta. Asiakas saa aina tarkemmat toimintaohjeet Keusoten henkilöstöltä apuvälinetarpeensa arvioinnin yhteydessä. Useimmissa uusimisiin liittyvissä asioissa asiakas voi olla yhteydessä suoraan HUS Apuvälinekeskukseen. Tarkemmat tiedot löydät HUS Apuvälinekeskuksen verkkosivuilta.

Lisätietoja:

Ajantasaiset tiedot apuvälinepalvelujen muutoksista löydät verkkosivuiltamme:

Apuvälineisiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä apuvälinepalveluihin,
p. 019 226 0202 (takaisinsoittopalvelu)

Aiheeseen liittyvät palvelut