Siirry sisältöön

Nurmijärven uusi akuuttiosasto avataan: tervetuloa Avoimien ovien -tilaisuuteen 26.4.

Henkilökunta kävelee sairaalan käytävällä

Avaamme Nurmijärven akuuttiosaston uudistetut tilat potilaskäyttöön toukokuun 2. päivä. Jatkossa Nurmijärven akuuttisosaston tiloissa asiakkaitamme palvelee myös kotisairaalan toimisto ja poliklinikkatilat. Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin ja moderneihin akuuttiosaston potilastiloihimme Avoimien ovien -tilaisuudessa tiistaina 26.4. klo 16–18!

Akuuttiosaston remontti käynnistyi tammikuussa 2021. Remontin aikana uusittiin kaikki akuuttiosaston tilat. Uudistettuihin tiloihin valmistui kahteen kerrokseen 38 potilaspaikkaa, jotka ovat yhden ja kahden hengen huoneissa. Kaikissa huoneissa on omat suihku- ja wc-tilat. Osa huoneista on toteutettu siten, että niissä voidaan turvallisesti hoitaa potilaita, joiden sairaus vaatii eristystä esimerkiksi helposti tarttuvissa infektiosairauksissa.

Henkilöstön tilat on suunniteltu tukemaan moniammatillista tiimityöskentelyä koko hoitotiimin työskennellessä samoissa työtiloissa. Kotisairaalan toimisto ja uudet poliklinikkatilat sijaitsevat osaston läheisyydessä mahdollistaen henkilöstön yhteistyön. Osalla kotisairaalan potilaista hoito voidaan lääkärin arvion mukaan toteuttaa kodin sijaan polikliinisesti uusissa tiloissa, esimerkiksi sairauden toipilasvaiheessa.

– Uudet tarkoituksenmukaiset tilat mahdollistavat osaltaan laadukkaan sairaalahoidon toteuttamisen, iloitsee hoitotyön koordinoiva esimies Nina Nikkinen.

Tuusulan akuuttiosasto sulkeutuu vaiheittain

Ennen Nurmijärven akuuttiosastotilojen avautumista, suljemme vaiheittain Tuusulan akuuttiosastotoiminnan 28.3.-14.4 välisenä aikana. Tuusulan akuuttiosastolla hoidossa olevat potilaat siirtyvät hoitoon Keusoten alueen muille akuuttiosastoille tai muualle jatkohoitoon ennen toiminnan päättymistä.

Avoimien ovien -tilaisuus 26.4.

  • Tilaisuus: Avoimet ovet Nurmijärven akuuttisosastolla.
  • Ajankohta: tiistaina 26.4. klo 16-18.
  • Paikka: Nurmijärven Kirkonkylän terveysasema, Sairaalankatu 2, Nurmijärvi. Akuuttiosastolle pääset pääsisäänkäyntiä vastapäätä olevasta ovesta pihan ylätasanteelta. Sisäänkäynti on ohjeistettu myös opastein. Akuuttiosaston tiimi 1 ja kotisairaala sijaitsevat aulatilojen välittömässä läheisyydessä.
  • Kenelle: tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin tiloihimme!

Nurmijärven ja Tuusulan akuuttiosastojen muutokset perustuvat Keusoten yhtymähallituksen 18.11.2021 tekemään päätökseen palvelujen verkostosuunnitelmasta vuosille 2022–2024.