Siirry sisältöön

Ilmoittaudu tekstiviestillä hammashoitolan vastaanotolle Hyvinkäällä ja Tuusulassa

Kuvassa älypuhelin

Otimme maaliskuussa Tuusulan suun terveydenhuollon vastaanotoilla käyttöön tekstiviestillä ilmoittautumisen. Muutos koskee Hyrylän, Kellokosken ja Jokelan vastaanottoja. Hyvinkäällä Renton toimipisteessä vastaava käytäntö on ollut mahdollista jo tammikuusta lähtien. Itseilmoittautumisen avulla henkilöstön työpanosta voidaan kohdentaa esimerkiksi potilastyöhön ja takaisinsoittopalveluun.

Voit ilmoittautua vastaanotolle vastaamalla sinulle lähetettävään ilmoittautumista koskevaan tekstiviestiin K-kirjaimella. Vaihtoehtoisesti voit saapua vastaanoton odotustilaan odottamaan omaa vuoroasi.

Huomioithan, että ajanvaraukset ja peruutukset tehdään soittamalla suun terveydenhuollon keskitettyyn puhelinpalveluun, p. 019 226 0700, ma–pe klo 7.45–15. Varmistathan ajanvarauksesi tai vastaanottosi yhteydessä, että puhelinnumerotietosi ovat ajan tasalla.

Näin ilmoittaudut hammashoitolan vastaanotolle tekstiviestillä

  • Saat tekstiviestin 15 minuuttia ennen vastaanottoaikasi alkua.
  • Viestissä sinua pyydetään ilmoittautumaan vastaamalla tekstiviestiin: K
  • Vastaamalla viestiin asiakas maksaa tekstiviestin hinnan oman liittymäsopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja:

Aiheeseen liittyvät palvelut