Siirry sisältöön

Palaute kehittää verkkosivuja

Uudet verkkosivut ovat olleet käytössä nyt yhden kvartaalin ajan, ja olemme saaneet runsaasti tietoa ja kokemusta siitä mitä sivustolta etsitään ja kuinka helposti tieto löytyy. Sivustovierailuista kertyy dataa, jota analysoimalla näemme toimivatko sivut niin kuin on tarkoitus, ovatko ne käyttäjäystävälliset ja mitä pitäisi vielä kehittää. Verkkosivusto kehittyy jatkuvasti, ja opimme koko ajan lisää sivuston käyttäjien toiminnasta sivustolla, ja voimme arvioida kuinka hyvin olemme onnistuneet vastaamaan asiakkaiden odotuksiin.

Yksi tärkeä tiedonsaannin väline on jokaiselta sivulta löytyvä palautekysely, jossa voi nopeasti käydä kommentoimassa löytyikö etsitty tieto, tai mitä jäi ehkä löytymättä. Jonkin verran olemme saaneet palautetta siitä, että palveluun liittyvien tärkeiden yhteystietojen löytäminen on haastavaa. Sivujen rakenteessa palvelut on pyritty tarjoamaan helposti löydettävässä muodossa, mutta jos etsitäänkin paikkoja, joista niitä palveluita saa, tärkeiden tietojen löytäminen ei olekaan yhtä suoraviivaista. Tutkimme nyt erityisen tarkasti parin viikon ajan mihin suuntaan sivustoa ja erityisesti palvelupaikkojen tietosisältöä tulisi kehittää, jotta tarvittavat tiedot olisivat helpommin löydettävissä.

Otamme mielellämme vastaan palautteita siitä, löytyikö etsitty tieto. Voit auttaa meitä vastaamalla jokaisen sivun lopusta löytyvään lyhyeen kyselyyn, joka aukeaa kun klikkaat kohtaa Anna palautetta sivun sisällöstä.